Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Spaan wordt keihard aangepakt door oude uitspraken over Bosz

Foto: Spaan wordt keihard aangepakt door oude uitspraken over Bosz

Henk Spaan heeft het flink te verduren gekregen op sociale media. Er werden oude uitspraken opgerakeld van de journalist, van aan het begin van dit seizoen. Daarin stelde Spaan dat Peter Bosz zeker geen optie voor Ajax zou zijn omdat hij niks wint. Onder meer collega Rik Elfrink slaat Spaan nu om de oren.

Onder meer Rik Elfrink laakt Henk Spaan voor uitspraken over Peter Bosz

Na het vertrek van interim-trainer John Heitinga was Ajax vorig jaar op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Bosz werd veelvuldig gelinkt aan zijn oude werkgever, maar het kwam niet tot een rentree. De leiding, met voorop Sven Mislintat koos voor Maurice Steijn.”Bosz wordt dan overal genoemd. Nou, ik heb Lyon vijftien keer zien spelen in de afgelopen anderhalf jaar: verschrikkelijk”, zei Spaan voorafgaand aan het seizoen in de Pantelic Podcast.

“Daar win je niks mee, echt niet”, vervolgde Spaan nog. De uitspraken van de journalist van Het Parool zorgden voor veel verbazing op sociale media. Onder meer PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad begrijpt niet waarom Spaan, op zo’n stellige manier, over Bosz sprak.

“Benieuwd altijd hoe mensen op dit soort enorm stellige uitspraken terugkijken, die ze kennelijk vanuit hun gevoel doen of om te scoren (wat Henk helemaal niet meer nodig heeft). Eigenlijk ga je nu toch af als een gieter”, stelt Elfrink, die zich afvraagt waarom Spaan niet iets meer nuance toevoegde aan zijn uitspraken.

Vind je Spaan goed?

  • Normaal wel hoor
  • Totaal niet
531+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie