Spaan tipt Ajax: “Zorg dat Aston Villa rode kaart krijgt”

Foto: Spaan tipt Ajax: “Zorg dat Aston Villa rode kaart krijgt”

Henk Spaan gelooft absoluut in een stuntzege van Ajax op Aston Villa, aanstaande donderdagavond. De columnist van Het Parool voert het drukke schema van de Engelsen aan als belangrijkste reden.

Henk Spaan schat kansen Ajax tegen Aston Villa in

“Aston Villa moet zaterdag (zondag, red.) tegen West Ham die niet alleen Kudus en Álvarez hebben, maar ook Lucas Paquetá en Kalvin Phillips. Villa staat nog maar een punt voor op Tottenham, met een wedstrijd meer gespeeld. Verliezen ze van West Ham, een kans die ik redelijk groot acht, wordt het halen van een Champions League-plaats steeds moeilijker. Dat geeft stress”, stelt Spaan, die de orde kaart van John McGinn afgelopen weekend tegen Tottenham Hotspur als gevolg daarvan ziet.

“Emery, die vier keer de Europa League won, kampioen van Frankrijk werd en twee keer de Franse beker won, zei na afloop van de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Spurs dat zijn spelers hun emoties beter onder controle moesten houden. McGinn, een heethoofd van een Schot, kreeg rood. Hier zie ik een taak voor Henderson. Hij kent McGinn vast en lijkt me iemand die trashtalk beheerst als Spike Lee. We moeten buiten de doos denken: zorg dat ze rood krijgen. Dan heeft Ajax een kans”, aldus Spaan tot slot.

Vorige week speelde Ajax met 0-0 gelijk tegen Aston Villa, in de Johan Cruijff ArenA. De aftrap in Birmingham voor de return is om 21:00 uur.

Gaat Ajax winnen in Birmingham?

  • Ja
  • Nee
317+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie