SoccerNews.nl krijgt dinsdag een make-over!

Foto: SoccerNews.nl krijgt dinsdag een make-over!

SoccerNews.nl krijgt morgen een heuse make-over. Op 18 oktober is het zover, dan wordt de website in een nieuw jasje gestoken. Dus schrik niet als je daarna op de site komt: je bent écht aan het juiste adres. Ook als het er allemaal net wat anders uitziet.

In de voetballerij volgen de ontwikkelingen elkaar in razend tempo op, maar ook rondom de voetbalwereld is dat natuurlijk het geval. En om helemaal up-to-date te blijven hebben wij besloten dat SoccerNews.nl een transformatie dient te ondergaan. Waarbij het ‘oude, vertrouwde’ gewaarborgd blijft, maar het ‘nieuwe, flitsende’ óók om de hoek komt kijken. 

‘Maar… wat gaat er dan precies veranderen?’, horen we je denken. Nou, allereerst verandert het ‘SoccerNews-groen’ in… een andere tint groen! Maar daarnaast krijg je op de website de beschikking over legio nieuwe functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan competitiepagina’s, teampagina’s, spelerspagina’s, noem het allemaal maar op. Én, nu nog niet maar in de toekomst zeker wél: de mogelijkheid om te reageren, te discussiëren met je medevoetbalfan. Een ander voorbeeld (niet verder vertellen): onze eigen game met betrekking tot het wereldkampioenschap van deze winter in Qatar! 

Werk in uitvoering

Genoeg nieuws onder de zon dus.
Dit betekent overigens wel dat je op de ochtend van 18 oktober eventjes verstoken blijft van voetbalnieuws, omdat we op dat moment in de machinekamer aan de knoppen draaien, maar vrees niet: in een piep en een zucht zullen we de geheel vernieuwde SoccerNews-website op je beeldscherm toveren!

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie