Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Sneijder heeft nieuwe, véél jongere vriendin’

Foto: ‘Sneijder heeft nieuwe, véél jongere vriendin’

De laatste tijd schrijven we bijna uitsluitend over het aanstaande EK in Duitsland en dat is wat roddelnieuws misschien wel een welkome afwisseling. Daar gaan we: Wesley Sneijder lijkt een nieuwe vriendin te hebben en zijn nieuwe vlam is véél jonger dan hijzelf…

Dit is de piepjonge nieuwe vriendin van Wesley Sneijder

Het is al een tijdje bekend dat Sneijder en Lukassen het gezellig hebben met elkaar, maar hun relatie neemt nu serieuze vormen aan. Afgelopen zondag werd de veertigste verjaardag van de recordinternational van het Nederlands elftal zelfs bij háár familie gevierd, op een camping in Utrecht bij het huis van de opa van Lukassen, aldus het juicekanaal Reality FBI.

Twee weken geleden werden de voormalige middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale en zijn nieuwe vlam (die 22 of 23 jaar oud is) óók al samen gespot, dit keer op een barbecue in Turkije.

Nog niet zo heel lang geleden vertelde Sneijder nog dat hij het graag goed wilde maken met zijn ex Yolanthe Cabau. Hij gaf toe weleens een scheve schaats gereden te hebben, maar daar had hij ‘ongelooflijk veel spijt van’: “Honderd procent. Heb ik meteen gezegd, ik ben ook met de billen bloot gegaan. Tot de dag van vandaag heb ik daar spijt van. Maar dingen lopen in het leven zoals ze lopen. Soms moeten dingen ook gebeuren om je ogen te openen. De thuisbasis is het allerbelangrijkste wat er is. In de periode dat we uit elkaar gingen heb ik dat beseft. Te laat, maar wel een heel wijze les voor de toekomst.”

Over daten zei hij vervolgens: “Heb ik niks mee. Hoe kan ik daten? Dan ga ik zitten met iemand in een restaurant, dat staat een uur later op alle juicechannels die er maar zijn.” Juist dát is nu het geval. Opvallend genoeg wordt Lukassen op Instagram gevolgd door… Yolanthe!

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Geef jij Wesley gelijk?

  • Ik wel
  • Ik niet
4202+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie