Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Slot stuurt recordbedrag naar Eredivisie’

Foto: ‘Slot stuurt recordbedrag naar Eredivisie’

Arne Slot vertrekt binnenkort van Feyenoord naar Liverpool, maar dat betekent zeer zeker niet dat hij de Eredivisie vergeet. Misschien is zijn eerste aanwinst wel één van de meest gewilde spelers van de Nederlandse competitie: PSV-aanvaller Johan Bakayoko.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Arne Slot haalt Johan Bakayoko naar Liverpool’

Bakayoko staat nu al een tijdje op de radar van Liverpool, dat zijn scouts ook al een paar keer naar het Philips Stadion heeft gestuurd om de jonge Belg te bekijken. De rapporten zijn klaarblijkelijk positief, want volgens de Engelse roddelmedia zou het heel goed zo kunnen zijn dat de PSV’er de eerste miljoenenaanwinst van Slot op Anfield Road wordt.

The Reds hebben overigens wél de nodige concurrentie, want Paris Saint-Germain was bijvoorbeeld al twee keer concreet voor de rechtsvoor. Algemeen directeur Marcel Brands zei een tijdje geleden nog: “Als ze in de zomer weer komen voor zo’n jongen, dan hou je dat met alle liefde niet tegen.”

Jeroen Kapteijns van De Telegraaf zegt over Bakayoko en PSV: “Concrete aanbiedingen hebben ze, voor zover ik weet, nog niet. Maar Bakayoko is niet te behouden. Die zal ongetwijfeld deze zomer een transfer maken. Er is zoveel interesse in hem, clubs staan in de rij. Ik denk dat PSV ook wil meewerken aan een transfer.”

50 miljoen

De journalist verwacht een transfersom van ‘om en de nabij vijftig miljoen euro’: “Dat kunnen ze zeker wel krijgen. De potentie van Bakayoko is heel erg groot…” Vertrekt Mohamed Salah bij The Reds (naar verluidt wil de Egyptenaar nog een paar jaar cashen in de Saudi Pro League), dan zou de international van België zijn opvolger kunnen worden. Vijftig miljoen zou voor PSV in ieder geval een recordbedrag betekenen.

Goede aanwinst?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1674+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie