Sla je slag met doelpuntenfestijn in Klassieker!

Foto: Sla je slag met doelpuntenfestijn in Klassieker!

Het is al weer bijna winterstop, maar voor het tijd is voor de jaarlijkse voetbalpauze spelen Feyenoord en Ajax nog tegen elkaar in de Rotterdamse Kuip. Voor beide teams is De Klassieker ontzettend belangrijk, gezien de stand in de Eredivisie. We kunnen een kraker verwachten, en bet365 kijkt mee…

Feyenoord past zich niet aan

Er wordt een open wedstrijd verwacht in Rotterdam-Zuid, want Feyenoord is niet van plan om zich aan Ajax aan te passen. De traditionele topclub speelt dit seizoen fris en aanvallend voetbal en weigert daar afscheid van te nemen, aldus oefenmeester Arne Slot. “We hebben niet de intentie om verder achteruit te gaan spelen”, zei hij gisteren op zijn persconferentie. “Als je een half jaar met spelers werkt weten ze wat je bedoelt als trainer en hoe je wil dat er wordt gespeeld.”

Zijn tegenhanger Erik ten Hag was lovend over de aartsrivaal: “Ze hebben een uitstekende selectie, een goede trainer en ze zitten in een mooi proces. We kijken er naar uit om de krachten met ze te meten. De wil om te winnen en het geloof zijn hun sterkste punten. Dat is, denk ik, ook het grootste verschil met vorig seizoen. Kijk alleen maar naar de punten die ze in de laatste fase van de wedstrijden hebben binnengehaald. Het is een heel goed collectief.”

Doelpunten verwacht

Kortom; we kunnen morgen aanval na aanval verwachten, op en neer golvend spel en misschien wel héél veel doelpunten. Daar komt nog eens bij dat De Klassieker, zeker in De Kuip, traditioneel doelpuntrijk is. Vorig seizoen werd het 0-3 en in het voetbaljaar 2018-2019 eindigde het altijd verhitte duel in een 6-2 overwinning voor de thuisploeg. In het seizoen 2017-2018 werd het bovendien 1-4!

Op bet365 zijn er verschillende manieren om gebruik te maken van een doelpuntenfestijn. Bijvoorbeeld door in te zetten op meer dan 3,5 (2.25), 4,5 (4.00) of zelfs 5,5 (8.00) doelpunt. Inzetten op een precieze uitslag kan nóg wat winstgevender zijn: 2-2 leidt tot een odd van liefst 12.00. 2-3 voor Ajax is 19 keer je inleg waard en 3-2 voor Feyenoord zelfs 29 keer. Wordt het 6-2, zoals in 2019? Daar moet je een speciale weddenschap voor aanvragen, maar de quotering ligt in ieder geval hoger dan 151.00!

Ga naar bet365!

Linssen beter dan Haaland

De uitslag daargelaten, laten we eens inzoomen op individuele spelers. Süleyman Öztürk van Voetbal International zei onlangs over ‘meesterkopper’ Bryan Linssen: “Hij heeft een betere timing dan Erling Haaland.” Tel daar de geringe lengte van het Ajax-verdedigingsduo Jurriën Timber en Lisandro Martínez bij op, en je komt tot de conclusie dat er op zondag kansen liggen voor de Feyenoord-aanvaller. Scoort hij een goaltje in De Klassieker? Het kan je 4 keer je inleg opleveren! Verwacht jij meer van Sébastien Haller? Een doelpunt van de Ivoriaanse international leidt tot een odd van 1.90. Doet uitgerekend Steven Berghuis zijn oude ‘cluppie’ pijn? Bam, 2.87 keer je inzet.

Aantrekkelijke specials

Als laatste heeft bet365 een hele hoop mooie specials voor je in de aanbieding. Je kunt bijvoorbeeld 10 keer je inzet winnen als Feyenoord wint én de nul houdt. Verwacht je dat de Rotterdammers béíde helften winnen, dan ligt er een quotering van 15.00 op je te wachten. Trekt Ajax aan het langste eind, maar doet de gedoodverfde Eredivisie-kampioen dit na een achterstand? Het kán interessant zijn om daarop in te zetten, want de odd is 7.00. O, en de quote onder ‘dubbele kans’ is trouwens ook niet voor de poes. De odd bij winst Feyenoord óf een gelijkspel is 2.00; twee keer je inzet!

Ga naar bet365!

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner (Geertruida), Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

Verwachte opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Tadic.

Wedstrijdodds bet365: Winst Feyenoord 4.33, gelijkspel 3.80, winst Ajax 1.75

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Verwacht jij veel doelpunten?

  • Ik wel
  • Ik niet
26+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie