Sky Sports: Feyenoord grijpt naast toptarget

Foto: Sky Sports: Feyenoord grijpt naast toptarget

Het gaat Feyenoord hoogstwaarschijnlijk niet lukken om Neco Williams los te weken bij Nottingham Forest. De Premier League-club lijkt niet te willen meewerken aan een overstap.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Komst van Williams lijkt klein

In 2022 maakte Nottingham Forest nog 20 miljoen euro naar Liverpool over om hem te strikken. Waar hij dit voetbaljaar nauwelijks uitzicht op speeltijd had, veranderde dit met de komst van hoofdtrainer Nuno Espírito Santo. Het heeft ook voor een gedeelte te maken met de deelname aan de Afrika Cup van Serge Aurier (Ivoorkust) en Ola Aina (Nigeria).

Feyenoord probeert de Engelse club en hem te overtuigen van een transfer naar De Kuip. De Rotterdammers pogen om hem allereerst een half jaar op huurbasis over te nemen, waarna ze hem in de zomer definitief willen vastleggen. Dat is voor Nottingham Forest echter geen optie: het bestuur heeft het bod van Feyenoord van tafel geveegd, zo meldt Sky Sports.

Met nog een contract tot medio 2026 moet de nummer 2 van de Eredivisie naar verwachting een torenhoog bedrag betalen om de 22-jarige Williams te contracteren. Het is publiekelijk bekend dat Feyenoord echter niet zoveel geld heeft om te besteden. De kans op de komst van Williams is daarom tot het nulpunt gedaald.

Versterking nodig voor verdediging van Feyenoord

De rechtsbenige verdediger moest een aanvulling zijn op de huidige opties in de Rotterdamse verdediging. Arne Slot heeft graag alle posities dubbel bezet en zag in Williams de ideale versterking voor de achterhoede. Het is onduidelijk of Feyenoord op zoek gaat naar een andere gegadigde, of dat het genoegen neemt met het huidige team.

Haalt Feyenoord deze winter nog een versterking?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
192+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie