‘Show gecanceld door Hélène Hendriks’

Foto: ‘Show gecanceld door Hélène Hendriks’

Vandaag Inside is al sinds jaar en dag een hit op de televisie, maar waar het programma vroeger vooral voetbal besprak, is dat nu slechts nog maar een ‘bij-onderwerp’ voor Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. En daarom werd Veronica Offside in het leven geroepen. Maar dat is in gevaar.

‘Veronica Offside binnenkort van de buis…’

Inmiddels is Hélène Hendriks immers ten tonele verschenen en deze televisiepersoonlijkheid ontpopt zich steeds meer als talkshowhost. Dat bewees ze met De Oranjezomer en nu heeft ze een nieuw programma: De Oranjezondag. Maar die show zou de doodsteek kunnen zijn voor Veronica Offside, aldus tv-kenner Tina Nijkamp.

Veronica Offside trekt namelijk te weinig kijkers, weet Nijkamp: “Het scoorde afgelopen maandag, inclusief uitgestelden, nog maar 215.000 kijkers en ook lineair staat het wekelijks niet in de top-zestig van best bekeken programma’s. Dus ik weet niet of Wilfred Genee en die mannen volgend jaar nog een programma hebben. Het wordt nog wel heel spannend voor Wilfred of zijn programma het gaat halen…”

De Oranjezondag

De show van onder anderen Genee, Wesley Sneijder, Andy van der Meijde en Wim Kieft dreigt een beetje ‘mosterd na de maaltijd’ te worden door de introductie van De Oranjezondag: “Op zondag is het voetbal geweest, Hélène zal met haar sportachtergrond veel voetbal gaan bespreken, ik denk ook wel dat kijkers dat van haar verwachten.”

Bovendien wordt er door SBS groot ingezet op het nieuwe programma: “Al de hele week zien we Hélène met een heel groot aftel-logo, zoals dat heet, rechtsonder in beeld. Dat wil zeggen dat dit een AA-promotiecampagne is van SBS. Normaal was dat natuurlijk naar Miljoenenjacht gegaan, dat gaat zondag ook weer van start. Maar ze hebben dus duidelijk gekozen voor Hendriks en De Oranjezondag. De kans lijkt mij heel erg groot dat dit een groot succes wordt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Jammer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
3333+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie