‘Schrikbarend nieuws voor Wilfred Genee’

Foto: ‘Schrikbarend nieuws voor Wilfred Genee’

Een nieuw uitzendtijdstip moest de dalende kijkcijfers van Veronica Offside zien te stoppen, maar dat lijkt niet het geval. Het programma van Wilfred Genee was nu om 22.30 uur te zien, waar dat voorheen nog 20.30 was. Dat met de gedachte dat het populaire Vandaag Inside, dat om 21.30 uur begint de kijkcijfers moest stuwen. Dat is volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp echter niet gelukt.

Kijkcijferdrama voor Wilfred Genee

De kijkcijfergoeroe kwam dinsdagochtend met niet al te fraaie cijfers naar buiten voor het programma van Genee. “Oef. Het nieuwe tijdstip doet Veronica Offside nog verder dalen in de totalen: nog maar 123.000 kijkers”, vertelt Nijkamp op haar Instragam Stories. Dat zou voor Genee een dreun van jewelste betekenen, die juist de hoop had dat de cijfers omhoog zouden gaan.

“Dat is nog maar een tiende van Vandaag Inside”, vervolgt Nijkamp over schrikbarende cijfers. “Dit zijn cijfers die Genee al héél lang niet meer heeft gehad. Vorige week kwam de show om 20.30 uur nog uit op 165.000. Ook veel te weinig natuurlijk.” Nijkamp vreest dat het programma haar beste tijd heeft gehad. Als de sponsor afhaakt over overstap naar De Oranjezondag van Hélène Hendriks, dan ziet Nijkamp de talkshow snel van de buis verdwijnen.

Toch ziet Nijkamp nog wel een klein lichtpuntje voor Genee. “In de leeftijdscategorie 25-54 jaar scoort Veronica Offside nog wel een marktaandeel van 7,9 procent. Dat biedt nog wel hoop, want vorige week was dat 2,7 procent.” Desondanks lijkt Nijkamp het niet heel positief in te zien voor Genee. “Komt het door De Oranjezondag? Komt het doordat er geen regulier voetbal was dit weekend? Hoe dan ook: kijkcijferzorgen voor Wilfred.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Genee stoppen met het programma Veronica Offside?

  • Ja, dat zou beter zijn
  • Nee, programma moet blijven
700+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie