‘Schreuder jaagt iedereen tegen zich in het harnas’

Foto: ‘Schreuder jaagt iedereen tegen zich in het harnas’

Na de nederlaag tegen PSV is de druk op Ajax-trainer Alfred Schreuder alleen maar verder toegenomen. Volgens Kenneth Perez jaagt de oefenmeester iedereen bij Ajax tegen zich in het harnas. De voetbalanalist stelt dat Schreuder te gevoelig is voor de buitenwacht.

Bij Voetbalpraat stelt Perez dat Schreuder iedereen te vriend wil houden. “Schreuder is vakkundig bezig door iedereen te pleasen, alleen daarmee jaagt hij iedereen tegen zich in het harnas.” Dat heeft volgens de Deen invloed op de spelersgroep. “Spelers zitten echt met zo’n kop. Niemand is happy. Wat als speler het ergst en vervelendst is, is dat je bij de trainer het gevoel krijgt dat hij luistert naar de buitenwacht.”

Volgens Perez moet Schreuder veel duidelijker zijn in zijn keuzes. “Dit is mijn linksbuiten“, waarmee hij doelt op Dusan Tadic of Steven Bergwijn. “Niet allebei.” De voetbalanalist zegt dat hetzelfde met de linksbackpositie gebeurt. “De buitenwacht wil Blind op de bank? Dan zit Blind op de bank.” Al denkt Perez ook dat er iets moet zijn voorgevallen tussen het tweetal. “Daar moet iets gebeurd zijn, kan niet anders. Blind heeft het denk ik niet goed opgevat.”

Johan Cruijff ArenA

Eredivisie

9 november 2022

20:00

Ajax
Vitesse
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 9 november 2022 20:00.

Moet Ajax in de winterstop afscheid nemen van Schreuder?

  • Ja, dat lijkt mij het beste
  • Nee, gewoon laten zitten
1366+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie