Schokkend: Franse speler van Nice wil zelfmoord plegen

Foto: Schokkend: Franse speler van Nice wil zelfmoord plegen

Een middenvelder van OGC Nice staat op het punt om zelfmoord te plegen, zo meldt Franceinfo. Het zou gaan om Alexis Beka Beka, die sinds de zomer van 2022 bij de Franse club onder contract staat.

Zelfmoordpoging Beka Beka

De voetballer kreeg naar verluidt onlangs te horen dat zijn vriendin de relatie wilde uitmaken. Vrijdag besloot hij om op een brug vlakbij het stadion te gaan staan en te dreigen om ervan af te springen. Beka Beka zou de sprong nog niet hebben gemaakt, waardoor de politie de brug inmiddels heeft afgezet en met hem in contact probeert te komen.

De autoroute zou richting Italië zijn afgezet, zodat de politie de mogelijkheid heeft om hem van gedachte te laten veranderen. Het is vooralsnog niet bekend of het contact is gelukt. Door de afsluiting van de weg zou er inmiddels een file van kilometerslang staan, waarbij het onbekend is wanneer deze is opgelost.

Voetballoopbaan in Frankrijk en Rusland

De 22-jarige Fransman doorliep de jeugdopleiding van SM Caen en bereikte een aantal jaren geleden het eerste team. In 2021 besloot hij om de overstap naar de Russische competitie te maken en een contract te ondertekenen bij Lokomotiv Moskou, waar hij door de Russische inval in Oekraïne slechts een jaar zou spelen.

In 2022 keerde hij terug naar Frankrijk, om de uitdaging aan te gaan bij OGC Nice. Gedurende zijn eerste seizoen slaagde hij erin om in 14 competitiewedstrijden in actie te komen, terwijl hij ook in de Conference League zijn minuten maakte. Dit voetbaljaar lukte het hem nog niet om in de Ligue 1 uit te komen.

Pakt PSG weer de landstitel?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
117+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie