‘Ruzie in kleedkamer Vandaag Inside’

Foto: ‘Ruzie in kleedkamer Vandaag Inside’

De uitzending van Vandaag Inside van eergisteren met de twee prominente klimaatactivisten Hannah Prins en Sieger Sloot heeft nogal wat stof doen opwaaien. Niet in het minst bij René van der Gijp, die er tijdens de show al helemaal klaar mee was. Aan het einde van de uitzending deed hij snel zijn microfoontje af en beende hij weg…

‘Vuurwerk in kleedkamer VI door boze René van der Gijp’

Tv-kenner Angela de Jong van het Algemeen Dagblad reageert op de ‘rel’, die zij een ‘treinongeluk’ noemt: “Was het netjes van Gijp? Nee. Had ik medelijden met de gasten? Nee, want dit is VI, daar kun je alles verwachten. Maar tegelijk vroeg ik me wel af: als je gasten alleen maar kunt en wilt beledigen, waarom nodig je ze dan uit? Dat heeft VI niet nodig.”

De columniste denkt dat het geknetterd heeft in de kleedkamer: “Terwijl de eindleader liep, was nog net te zien hoe Gijp boos de studio uit stierde. Dat werd vuurwerk in de kleedkamer. Ik durf het bijna niet te vragen, maar: is er misschien een filmpje van?” Met die laatste opmerking verwijst ze natuurlijk naar de strubbelingen rond Matthijs van Nieuwkerk.

Van der Gijp wilde ‘lekker Netflixen’

Van der Gijp liet ‘live’ weten: “Ik vind het twee aardige mensen, maar past dit in het programma? Ik vind ze hartstikke lief, maar wat moet je ermee? Ik had net zo goed thuis kunnen blijven. Ik had een heel leuke avond gehad, lekker Netflixen, Cambuur kijken… Ik heb er niks mee. Wat moeten wij ermee? Wij hebben een leuk programmaatje dat hartstikke goed loopt, zitten er twee van die… Hun idealen zijn prima, maar dat soort types past niet bij ons in het programma.”

Daar voegde hij later ‘fijntjes’ aan toe: “Ik heb oprecht een teringhekel aan mensen die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Daar heb ik niks mee. Die twee denken dat ze de wijsheid in pacht hebben.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ruzie?

  • Sowieso
  • Nee
1199+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie