Romeo Castelen tot 2011 speler van HSV

Soccernews

[img align=left]uploads/castelen, romeo.jpg[/img][i]Die Welt[/i] meldt dat Romeo Castelen spoedig een contract zal tekenen bij Hamburger SV. De Feyenoorder zal tot medio 2011 bij de Duitsers gaan spelen. Alleen de Raad van Commissarissen van de club uit Hamburg kan de transfer nog in de weg staan. De Raad moet de transfer namelijk eerst nog goedkeuren. Verwacht wordt dat dat geen problemen zal gaan opleveren. De transfer brengt Feyenoord zo’n tweeëneenhalf miljoen euro op. Dat is de helft van het bedrag dat Feyenoord aanvankelijk voor Castelen wilden hebben.

Castelen gaat bij de club van Van der Vaart 1,6 miljoen euro per jaar verdienen. Als hij dan zijn contract gaat uitdienen, kan hij zich verheugen op 6,4 miljoen euro van HSV.

Castelen begon zijn carrière in het seizoen 2000-2001 bij ADO den Haag. Toen kwam die club uit in de Eerste Divisie van Nederland. In zijn vierde seizoen bij de club uit den Haag speelde hij in de Eredivisie. In dat seizoen werd hij ontdekt door Feyenoord. De Rotterdammers plukte hem aan het eind van dat seizoen bij ADO weg. In totaal speelde hij 62 wedstijden voor [i]de Stadionclub[/i]. Daarin trof hij 20 keer doel. In zijn laatste seizoen in Rotterdam kwam hij weinig in actie. Dat kwam door een ernstige blessure die hij in de voorbereiding op het seizoen 2006-2007 opliep. De rappe aanvaller kwam acht keer uit voor het Nederlands elftal. In die acht interlands scoorde hij één keer. Hij maakte op 18 augustus 2004 zijn debuut voor het team van Van Basten. Toen speelde [i]Oranje[/i] tegen Zweden.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie