Roda JC hoopt op Bert van Marwijk

Soccernews

Huub Stevens zal aan het eind van het seizoen vertrekken bij Roda JC. Over een eventuele opvolger wordt al volop gesproken in Limburg. De voorzitter van Roda JC, Servé Kuijer, gaf aan dat de eerste kandidaat Bert van Marwijk is. Dat liet hij weten tegenover L1.

“Wij zijn zeer gecharmeerd van Bert van Marwijk, dat hoeven we niet onder stoelen of banken te steken”, aldus Kuijer. “Als je mij in mijn hart kijkt en je hebt de vrije keuze om morgen Van Marwijk naar Roda te krijgen, is dat een hartstikke mooie ambitie. Maar ik denk dat het niet reëel is.

Ook is de huidige assistent van Stevens, Raymond Atteveld, een grote kanshebber volgens Kuijer: “We hebben Atteveld gehaald in het verlengde van Huub Stevens, omdat wij in hem een hele sterke potentiële eerste trainer zien. We zullen het de komende periode bekijken.” besluit Kuijer.

Aan het eind van 2007 krijgt Atteveld mogelijk steun van een oude bekende. Sef Vergoossen, momenteel werkzaam in Japan, komt dan mogelijk terug bij Roda JC. Kuijer ziet voor hem een functie als technisch directeur weggelegd.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie