‘René van der Gijp klaar met Vandaag Inside’

Foto: ‘René van der Gijp klaar met Vandaag Inside’

René van der Gijp kijkt uit naar het de zomervakantie van Vandaag Inside. De voormalig voetballer noemt de dagelijkse talkshow op SBS6 zelfs een ‘worsteling’ en geeft toe dat hij in toenemende mate twijfels plaatst over de opzet.

Vandaag Inside-ster is mentaal op

Of Van der Gijp toe is aan vakantie? “Dat is ook wel zo”, beaamt hij in de podcast KieftJansenEgmondGijp. “Het is de vraag of het houdbaar is om tien maanden per jaar op tv te zijn. Dat is echt heel veel. Fysiek is het vol te houden, maar is het mentaal te doen? Ben je op een gegeven moment niet een beetje klaar met elkaar en met de redactie?”

Zijn de tafelgasten niet al ‘vijf jaar’ klaar met elkaar, zoals Michel van Egmond opwerpt? “Mwah, dat gaat ook op en af”, stelt Van der Gijp. “Ik kijk wel een beetje uit naar het einde. De laatste zes weken zijn een worsteling. Het EK kijk ik wel enorm naar uit. Johan (Derksen, red.) misschien niet, maar ik wel.”

“Het EK vind ik altijd leuk. Duitsland, Engeland, Spanje, Italië… Daar kijk ik naar uit. Dan heb je weer een maand vrij, maar daarna ga je weer een traject van tien maanden in”, aldus Van der Gijp. De reacties doen hem desondanks goed. “Ik kom niet heel vaak buiten, maar als ik buiten loop, komen er veel mensen naar me toe die er ontzettend van genieten. Dat vind ik altijd wel leuk.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is het einde voor Vandaag Inside in zicht?

  • Ja
  • Nee
1630+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie