‘René van der Gijp cancelt Vandaag Inside-leugenaar’

Foto: ‘René van der Gijp cancelt Vandaag Inside-leugenaar’

Özcan Akyol raakt mogelijk zijn plaats kwijt aan de tafel van Vandaag Inside. René van der Gijp maalt er in ieder geval niet om als Akyol niet meer aanschuift en liet dat middels een venijnige sneer weten. Een opmerking waar Johan Derksen wel hartelijk om kon lachen.

Van der Gijp klaar met Vandaag Inside-tafelgast Özcan Akyol

Akyol lijkt persona non grata bij de heren van Vandaag Inside, nadat hij een ‘mes in de rug heeft gestoken’ van goede vriend Matthijs van Nieuwkerk en door verschillende versies op te hangen van het brulfilmpje-verhaal bij Wilfred Genee en René van der Gijp. Laatstgenoemde liet eerder aan tafel bij Vandaag Inside weten wel klaar te zijn met Akyol. “Sorry, maar ik ben nu heel eerlijk. Om gasten heb ik me nog nooit druk gemaakt. Ooit zei Michel van Egmond: hang een winterjas op die stoel en het programma gaat ook vrolijk door. Dus wel of geen Eus, dat is aan hem.”

Derksen stipte het onderwerp donderdag aan bij tafel bij het praatprogramma. “Hoe lossen we dat op met die Eus?” Presentator Wilfred Genee bleef het antwoord schuldig. “Ja, ik weet niet. Ik heb gelezen dat René heeft gezegd: ‘Als je er een jas ophangt gaat het programma ook gewoon door!’” Derksen stelde wel om die opmerking te kunnen lachen. “Dat was een sterke opmerking! Ik kon er wel om glimlachen, maar ik denk: ik weet niet of Eus erom kan glimlachen.”

Leugenaar Akyol op de wip bij Vandaag Inside

Genee is van mening dat Akyol wel weer kan aanschuiven, maar volgens Derksen moet hij dan wel het eerlijke verhaal bekennen. “Als Eus nou gewoon zegt: ‘Moet je luisteren, ik heb dat ook gehoord dat verhaal, dat hebben ze mij verteld van dat filmpje, ik had het ook niet gezien en dat is het misverstand’.” Genee denkt dat Akyol dan niet meer geloofwaardig is. “Hij heeft het wél gezien, zei hij.” Derksen stelde dat Akyol het anders had aan moeten pakken. “Ja, maar dat had hij niet moeten zeggen, maar soms maak je verhalen iets mooier. Toen ik hier met mijn kaarsverhaal kwam, wekte ik de indruk dat ik die juffrouw die kaars in haar muts gestoken had, maar dat was niet helemaal waar. Het was tussen haar benen, want het was een te grote kaars, dat kon fysiek helemaal niet.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Vandaag Inside Eus nog wel uitnodigen?

  • Ja, leuke gast
  • Nee, laat maar wegblijven
2556+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie