Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Frankrijk
21 juni 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Red Bull nu ook in Engeland: ‘grootste sponsordeal in de geschiedenis’

Foto: Red Bull nu ook in Engeland: ‘grootste sponsordeal in de geschiedenis’

De Oostenrijkse energiedrank fabrikant Red Bull speelt vanaf komend seizoen een rol bij Leeds United. Dit werd door de club op donderdag bevestigd. Red Bull zal komend seizoen op de voorkant van het shirt prijken en ook verwierven zij een minderheidsaandeel in het eigendom.

Internationale populariteit

Leeds United is niet de eerste club die in zee gaat met Red Bull. Duitsland (RB Leipzig), Oostenrijk (Red Bull Salzburg), Brazilië (Red Bull Bragantino) en de Verenigde Staten (New York Red Bulls) gingen Leeds voor. Paraag Marathe, voorzitter van Leeds United, was in zijn nopjes met de nieuwe partner. “Ik ben erg blij dat Red Bull samen met ons bouwt aan een mooie toekomst voor Leeds United en ons diepe respect voor deze bijzondere club deelt. Als voorzitter zal ons consortium van investeringspartners van onschatbare waarde voor mij zijn als we dit belangrijke moment voor de club naderen, nu en in de toekomst. De toevoeging van Red Bull is een historische mijlpaal die de club verder in staat zal stellen om zijn volledige competitieve potentieel te bereiken.”

Leeds vind het belangrijk dat de club nu meer internationale bekendheid zal genieten. De club die promotie naar de Premier League op een haar na misliep verwacht dat de populariteit van de club zal gaan stijgen. In de Engelse media spreekt men over ‘de grootste sponsordeal in de geschiedenis van het Championship’.

Red Bull maakt van jouw club een..

  • Zielloze bende
  • Geweldige vereniging
218+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie