‘Real Madrid deelt 4 miljoen euro aan bonussen uit’

Foto: ‘Real Madrid deelt 4 miljoen euro aan bonussen uit’

De spelers en technische staf van Real Madrid kunnen een flinke bonus tegemoet zien als ze komende zondag van Barcelona weten te winnen. Dat laat het Spaanse Sport weten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Spannende wedstrijd voor Real Madrid

De Supercopa de España vindt ook dit voetbaljaar in Saudi-Arabië plaats. Woensdagavond slaagde Real Madrid er al in om Atlético Madrid aan de kant te zetten. Na een zinderende verlenging kreeg de ploeg van Carlo Ancelotti het voor elkaar om de stadsgenoot aan de kant te zetten en de finale van het nationale toernooi te bereiken.

Dit weekend wacht een ontmoeting met de grote rivaal Barcelona. Voorzitter Florentino Perez wil alles in het werk stellen om Real Madrid de hoofdprijs in ontvangst te laten nemen en heeft naar verluidt achter de schermen onderhandeld. Samen met de technische staf en spelers is hij overeengekomen dat er een fikse bonus klaarligt als er gewonnen wordt.

Perez belooft staf en selectie flink bedrag

Voor zowel het winnen van de halve finale als de eindstrijd kan Real Madrid tweemaal 1 miljoen euro bijschrijven. Daarbovenop komt nog eens een bedrag van 6 miljoen euro voor de winnaar. Perez heeft afgesproken dat de helft van het geïncasseerde geldbedrag direct naar de spelers en technische staf zal gaan, kortom 4 miljoen euro.

Ze moeten het echter nog wel met elkaar verdelen, waardoor er per persoon 150.000 euro op de rekening kan worden bijgeschreven. Het is echter geen uitgemaakte zaak dat Real Madrid van Barcelona wint. Eerder in het seizoen in Catalonië lukte het pas in de blessuretijd om langs Barcelona te komen. De regerend landskampioen won in de halve finale met 2-0 van Osasuna.

Wint Real Madrid van Barcelona?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik verwacht het niet
434+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie