‘Ramón Calderón nieuwe voorzitter Real Madrid’

Soccernews

[img align=left]uploads/calderon, ramon.jpg[/img]In Madrid heeft vanavond de verkiezing voor nieuwe voorzitter van ‘De Koninklijke’ plaatsgevonden. Ramón Calderón heeft nota bene zichzelf uitgeroepen tot winaar van de presidentsverkiezingen. De stemmen per e-mail zijn niet meegerekend, maar Ramón Calderón is ervan overtuigd dat hij de nieuwe president van Real Madrid word.

In zijn voorprogramma beloofde Ramón Calderón dat hij een grote nieuwe coach zou halen om Real Madrid weer naar de top te brengen. Zo beloofde hij Fabio Capello van Turijn naar Madrid te halen. Oud-speler Mijatovic moet volgens Ramón Calderón technisch directeur worden.

Mijatovic noemde een aantal spelersnamen die hij zou halen mocht hij worden verkozen. Onder andere Francesc Fabregas, Kaka, Robben en Cristiano Ronaldo werden genoemd door Mijatovic. De verdediging heeft ook enkele versterkingen nodig. Daar heeft hij Alex van PSV, Chivu van AS Roma en Carvalho van Chelsea voor op het oog.

[u]Einduitslag presidentsverkiezing Real Madrid:[/u]

Ramón Calderón 8.344
Juan Palacios 8.098
Juan Angel Villar Mir 6.702
Lorenzo Sanz 2.377
Arturo Baldasano 1.581
Ongeldige stemmen 492
Stemmen zonder keuze 404

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie