Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘PSV ziet Duitse concurrent aanhaken in transferstrijd om Duits talent’

Foto: ‘PSV ziet Duitse concurrent aanhaken in transferstrijd om Duits talent’

PSV aast op de handtekening van Bayern München-talent Paul Wanner. Dat meldt Sky Sports. Er is echter concurrentie: Borussia Mönchengladbach jaagt ook op de 18-jarige middenvelder.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Paul Wanner transfer

Volgens Florian Plettenberg, journalist van Sky Sports, is Borussia Mönchengladbach “erg geïnteresseerd” in een huurdeal en hebben ze al navraag gedaan bij Bayern München. Meerdere teams tonen echter interesse in de achttienjarige middenvelder, die wordt beschouwd als een van de grootste talenten van Bayern München. Er is nog geen beslissing genomen over de toekomst van Wanner, maar er zullen binnenkort gesprekken plaatsvinden tussen de betrokken partijen.

Bayern München staat open om Wanner ook komend seizoen uit te lenen aan een andere club. Afgelopen seizoen werd het talent verhuurd aan SV Elversberg, een club op het tweede niveau in Duitsland. Hij speelde 28 wedstrijden voor SV Elversberg en scoorde daarin zes doelpunten en gaf vier assists. Wanner staat nog tot de zomer van 2027 onder contract bij Bayern München.

Eerder werd al bekend dat PSV concrete interesse heeft in Wanner. Bayern München heeft echter meerdere aanvragen ontvangen voor een mogelijke huurdeal, waardoor het nog onzeker is of de achttienjarige middenvelder volgend seizoen in het shirt van PSV zal spelen. Wanner speelt het liefst in een aanvallende rol op het middenveld, maar kan ook op de vleugels uit de voeten.

Ken jij Paul Wanner?

  • Ja, groot talent.
  • Nee, nog nooit van gehoord.
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie