PSV wijst naar Excelsior in Driouech-deal: “Speelde veel mee”

Foto: PSV wijst naar Excelsior in Driouech-deal: “Speelde veel mee”

PSV leek donderdagavond vlak voor het sluiten van de transfermarkt Couhaib Driouech binnen te halen. Vlak voor de deadline ging de deal echter alsnog niet door. Een dag later geeft Earnest Stewart op de persconferentie tekst en uitleg.

Misgelopen transfer Driouech

Driouech had de afgelopen dagen de mogelijkheid om zowel naar Feyenoord als PSV te gaan. Vanwege financiële redenen bleek het lastig te zijn om naar Rotterdam te verkassen, waardoor PSV als enige optie overbleef. De aanvaller reisde naar Eindhoven af om de medische keuring te ondergaan, maar moest vervolgens alsnog terug.

Er bleek namelijk een kink in de kabel te zitten, waarmee de deal al snel van de baan was. Voor zowel Peter Bosz als Stewart is het een teleurstelling, al vindt het duo eveneens dat de huidige selectie van PSV goed genoeg is om in de Eredivisie en Champions League mee te komen. Daarom wilde PSV geen risico’s met Driouech nemen.

“Helaas zijn we niet tot overeenstemming gekomen”, stelt Stewart. “We hebben gezamenlijk besloten het niet te doen, omdat het niet meer haalbaar was. Dan houdt het voor PSV op en moeten we verder. We hebben een goede selectie samengesteld die er nog steeds staat en gaan proberen goed voor de dag te komen zoals in de eerste seizoenshelft.”

Onderhandelingen tussen PSV en Excelsior

Opvallend genoeg wijst Stewart vooral naar Excelsior, dat te hoog in de boom zat. “Daar zal van alles in meegespeeld hebben, ook de keuze van Excelsior, omdat zij de speler in bezit hebben. We waren onderweg om het voor elkaar te krijgen, maar er kwam vanaf de andere kant iets bij. Financieel? Er speelde veel mee.”

Is het standpunt van PSV begrijpelijk?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
300+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie