PSV heeft Mendéz binnen

Soccernews

[img align=left]uploads/mendez, edison.jpg[/img]PSV heeft Edison Mendéz definitief naar Eindhoven gehaald. Daarmee is de optie tot koop in het huurcontract gelicht. De 27-jarige Ecuadoriaan heeft een contract getekend tot 2010. Dit meldde trainer Ronald Koeman vanmiddag aan zijn selectie.

Mendéz was voor één seizoen gehuurd van de club LDU Quito, uit Ecuador. Maar dankzij zijn goede prestaties in de competitie en Champions League is hij uitgegroeid tot een waardevolle speler in Eindhoven. De gehele PSV-selectie applaudiseerde luid na de mededeling van Koeman bij de lunch. De international van Ecuador verklaarde al heel gelukkig en blij te zijn met zijn tranfser.

“Als je verhuurd bent, speelt het toch altijd in je hoofd mee dat je je móet bewijzen. Nu geeft me dat ook nog meer rust in mijn spel. De komende drie-en-een-half jaar blijf ik PSV’er. Ik voel me hier goed, met mijn gezin woon ik in de stad en dat bevalt ons prima. Verder zijn de omstandigheden in Eindhoven ideaal om op het hoogste clubniveau in Nederland en Europa te presteren. Het stadion, het trainingscomplex, de mensen om het team heen. Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit team kan blijven,” aldus een vreugdevolle Mendéz.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie