PSV grijpt keihard in en ontslaat Ajacied

Foto: PSV grijpt keihard in en ontslaat Ajacied

PSV presenteerde vrijdagmiddag Tony Kok als nieuwe eSporter voor het aankomende seizoen. De kersverse aanwinst van de Eindhovenaren blijkt echter niet altijd PSV een warm hart te hebben toegedragen.

Op het Twitter-account van Kok zijn namelijk teksten te vinden waaruit blijkt dat hij eigenlijk Ajax-fan is.

[b]Update 13:26 uur[/b]
PSV heeft inmiddels keihard ingegrepen door het contract met eSporter Tony Kok te verscheuren. Hij was nog maar net in dienst van de club, maar nadat diverse schunnige tweets werden opgedoken is hij weer op straat gezet.

“Vanzelfsprekend hebben we een antecedentenonderzoek gedaan”, reageert Guus Pennings manager Marketing & Media van de Eindhovenaren. “Om een goed beeld van iemand te krijgen – ook wat betreft online gedrag – is het echter noodzakelijk dat de andere partij volledig open kaart speelt. En dat is niet het geval geweest. Wij betreuren dat. Het is een vervelende ervaring op het speelveld van E-sports, maar daarom ook direct een wijze les.”

De club meldt verder: ‘De clubleiding heeft geconstateerd dat Kok en zijn management tekort zijn geschoten in het delen van informatie over het verleden van de gamer. Het gedrag dat Kok enkele jaren geleden online heeft vertoond, staat dermate ver van de kernwaarden van PSV dat een vervolg van de samenwerking onmogelijk is.’

[img]https://d2ac7g0gt1bryo.cloudfront.net/images/ec/ec6eemwn4rdsadzw-640×1920-g9p92v3t.png[/img]

Goede beslissing van PSV?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
1650+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie