PSV brengt weer bod uit op Kalou

Soccernews

[img align=left]uploads/kalou.jpg[/img]De soap rond Salomon Kalou blijft doorgaan. Gisteren nog gaf trainer Koeman als ook technisch directeur Mark Wotte aan dat de speler komend seizoen aan Feyenoord verbonden blijft, maar PSV-voorzitter Rob Westerhof heeft weer olie op het vuur gegooid. Enkele dagen geleden heeft PSV namelijk een nieuw bod uitgebracht op de Ivoriaanse aanvaller.

“Als een werknemer van werkkring wil veranderen, dan houd je dat niet tegen”, aldus Westerhof. PSV heeft Kalou als hoofddoel gesteld voor de competitiestart over twee weken. Daarnaast gaan de Eindhovenaren ervan uit dat er geen spelers meer bij de club zullen vertrekken. Met de komst van Kalou zou PSV de selectie voor het komende seizoen rond hebben.

Het lijkt erop dat het binnen twee weken tot een ontknoping zal komen in de zaak rond Kalou. De speler wil zelf graag naar PSV en weigert zich bij een langer verblijf bij Feyenoord neer te leggen. Technisch directeur Mark Wotte hield al eerder al zijn poot stijf namens Feyenoord en vertelde dat Kalou alleen voor heel veel geld mag vertrekken.

“Het abnormale moeten we zien als een hele grote zak met geld, verder moet Feyenoord er beter van worden, en dat is niet het geval als we kijken met wat voor bedragen er gesproken wordt. Kalou heeft geflirt met PSV, dat is hem vergeven nu, en dat hoofdstuk moeten we stoppen”, aldus Wotte. Wordt nog zeker vervolgd.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie