‘PSG breekt transferrecord PSV’

Foto: ‘PSG breekt transferrecord PSV’

Er gaat in de aankomende zomer wel wat veranderen bij PSV. De Eindhovenaren worden soeverein kampioen, maar verschillende spelers van oefenmeester Peter Bosz liggen goed in de markt en Johan Bakayoko is vermoedelijk zelfs onhoudbaar. Maar de Belg moet natuurlijk wél een flinke klap geld kosten, een recordbedrag misschien wel.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Johan Bakayoko naar Paris Saint-Germain?

Althans: ‘misschien wel’? Dat is gewoon het geval, want naar verluidt vraagt PSV een bedrag van ongeveer vijftig miljoen euro voor zijn talentvolle vleugelspits. Niet zo heel veel topclubs kunnen daaraan voldoen, maar Paris Saint-Germain natuurlijk wel.

PSG was eerder al in de markt voor Bakayoko en volgens de Franse media is men in het Parc des Princes van plan om binnen een aantal maanden een nieuwe poging te wagen. We mogen wat verwachten van de nummer één van de Ligue 1, want het is een publiek geheim dat Kylian Mbappé zijn werkgever in de aankomende transferwindow de rug toekeert: de Franse superster gaat naar Real Madrid.

De Telegraaf meldde een paar dagen geleden nog: “Als er biedingen van veertig à vijftig miljoen euro komen, is een transfer lastig te weigeren voor PSV en zal Bakayoko na Donyell Malen, Cody Gakpo en Noni Madueke de volgende vleugelspeler van PSV worden die verkast naar een grote competitie.”

Transferrecord

Momenteel is Hirving Lozano nog de duurste PSV’er aller tijden: de Mexicaan ging voorafgaand aan het seizoen 2019-2020 voor liefst 45 miljoen euro naar Napoli, al is hij inmiddels weer terug op het oude nest. Bakayoko kan zijn ploeggenoot van de troon stoten.

Is hij goed genoeg voor PSG?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
6821+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie