Prachtige nieuwe uitdaging voor Fresia Cousiño Arias

Foto: Prachtige nieuwe uitdaging voor Fresia Cousiño Arias

Fresia Cousiño Arias heeft zich bij ESPN opgewerkt tot één van de meest geliefde sportpresentatrices des lands. Woensdagavond zal de kleine gifkikker ook in een heel ander soort programma te zien zijn: in Het Perfecte Plaatje Op Reis.

ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias in Het Perfecte Plaatje Op Reis

Fresia, die eerder ook al deelnam aan Wie Is De Mol?, reist samen met de andere deelnemers naar Thailand. In gesprek met de Televizier blikt ze vooruit: “Ik hou wel van een uitdaging en Het Perfecte Plaatje op Reis trok mij enorm. Het voordeel van het programma is dat je lekker in een bubbel zit, waardoor je je er helemaal op kunt storten. Dat past goed bij mij, want als ik iets doe, wil ik het vol overgave doen, zonder afgeleid te worden.”

Wat haar eigen valkuilen zijn, weet Fresia maar al te goed: “Het is een programma met veel stress en ik kan in zo’n situatie best snauwerig zijn. Je vergeet binnen een seconde volledig dat er camera’s bij zijn. Ik kom uit de topsport en werk met alleen maar mannen, ik heb dan ook een directe manier van communiceren. Dat is mijn valkuil, dat ik in een soort ‘terrorstand’ schiet. Soms is iets meer in de ontspanning ook prima. Als je vanuit de rust om je heen kijkt zie je misschien andere dingen.”

Fresia deed ook al mee aan Wie Is De Mol?

Tot slot, wat vond Fresia leuker: Wie Is De Mol? of Het Perfecte Plaatje? “Wie is de Mol?, omdat het spel daar de hele tijd doorgaat. Al moet ik zeggen dat ik hier tijdens de opnames meer heb kunnen genieten. Bij Wie is de Mol? gaat het altijd maar door, ook tijdens het eten. Bij Het Perfecte Plaatje op Reis ga je na een fotoshoot gezellig samen eten. Waar ik nog aan mee wil doen? Ik heb wel een lijstje, maar dat ga ik niet vertellen. Expeditie Robinson is het in ieder geval niet.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ga jij kijken naar Het Perfecte Plaatje?

  • Ja
  • Nee
313+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie