Pi-Air haalt keihard uit naar Maurice Steijn

Foto: Pi-Air haalt keihard uit naar Maurice Steijn

Pierre van Hooijdonk en Maurice Steijn zullen hoogstwaarschijnlijk nooit de beste vrienden worden. Na het interview van de oud-Ajax-trainer in De Telegraaf kan Pi-Air het niet laten om zijn ‘aartsvijand’ een flinke trap na te geven.

Pierre van Hooijdonk vergelijkt Maurice Steijn met ‘boef’

De analist heeft namelijk een plaatje van Bassie & Adriaan gepost op het sociale medium X met daarbij de tekst: “Legends Valentijn en Mike met een nieuwe aflevering vandaag in De Telegraaf. Zal wel de achttiende zijn, denk ik zo te zien aan de titel. Aan B2 ligt het in ieder geval niet. Fijne jaarwisseling allemaal en de groeten uit Breda.”

Het heeft er alle schijn van dat Van Hooijdonk Valentijn Driessen en Mike Verweij vergelijkt met Bassie en Adriaan, en Steijn met B2, de boef uit de kinderserie met de clown en acrobaat. Het belangrijkste kenmerk van B2 was dat hij doof was, waardoor hij de andere personages nooit goed verstond. En als hij dat al deed, dan was het vaak op een verkeerde manier. Zelf claimde hij echter dat er helemaal niets aan zijn gehoord mankeerde…

Kampioenskandidaat

In het interview met De Telegraaf legt Steijn de schuldvraag vooral bij Sven Mislintat (natuurlijk óók ontslagen): “Of ik ooit nog zo’n kans krijg bij een grote club? Hoewel het bij Ajax nooit een eerlijke kans is geweest, zal de toekomst dat uitwijzen. Daartegenover staat dat ik ook weet dat we met een Ajax-elftal zoals ik voor ogen had met PSV en Feyenoord om de hoofdprijzen hadden gespeeld. Mits gesteund door een algemeen directeur en directeur voetbalzaken.”

‘Duistere dealtjes’

Van Hooijdonk en Steijn kwamen eerder hardhandig met elkaar in aanraking toen de één de andere beschuldigde van ‘duistere dealtjes’ bij NAC Breda. Pi-Air kwam op de proppen met een rectificatie nadat Steijn met juridische stappen had gedreigd.

Terechte sneer?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
1250+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie