Perez velt oordeel: “Direct al gezegd dat hij niet goed genoeg is voor Ajax”

Foto: Perez velt oordeel: “Direct al gezegd dat hij niet goed genoeg is voor Ajax”

Kenneth Perez is van mening dat Anton Gaaei niet goed genoeg is voor het niveau dat Ajax nastreeft. De 21-jarige rechtsback kreeg stevige kritiek van zijn landgenoot, maar Perez heeft daar geen spijt van. Volgens Perez is Gaaei simpelweg niet goed genoeg voor Ajax.

Perez velt kritisch oordeel over Ajax-aanwinst Gaaei

Gaaei kent een uiterst teleurstellen debuutseizoen voor Ajax, waarin hij al twee keer tijdens een wedstrijd voor rust werd geslachtofferd. “Het spijt mij voor hem. Natuurlijk”, vertelt Perez tegenover Bold over zijn landgenoot. “Ik leef vooral mee met zijn ouders, wiens zoon een moeilijke tijd doormaakt. Het is niet leuk, maar met voetballers zelf moet je nooit medelijden hebben. Het is een harde wereld en als je niet goed genoeg bent, moet je opstaan.”

Perez erkent dat Gaaei dat ook wel heeft gedaan. “Hij heeft zich moedig teruggeknokt en niet echt serieuze fouten meer gemaakt.” Toch is de Deen van mening dat de vleugelverdediger niet de kwaliteiten in huis heeft om te slagen bij Ajax. “Hij krijgt wat speeltijd, maar ik vraag mij sterk af of hij goed genoeg is voor Ajax. Dat heb ik vanaf het begin gezegd, en daar was veel verontwaardiging over.”

In Denemarken is daar enige verbazing over, maar spijt van de uitspraken heeft Perez niet. “Helemaal niet. Hiervoor worden we betaald, wat we zien moeten we zeggen. Ik heb niets persoonlijks over hem gezegd, want ik ken hem niet. Maar wel over zijn spel en zijn kwaliteiten als voetballer.”

Is Gaaei goed genoeg voor Ajax?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
500+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie