Perez reageert op Bosz: “Dat zag hij ook”

Foto: Perez reageert op Bosz: “Dat zag hij ook”

Kenneth Perez en Peter Bosz zullen elkaar voorlopig niet uitnodigen op elkaars verjaardag. De ESPN-analist sprak afgelopen weekend van een ‘act’ van de PSV-trainer, die maandag terug besloot te slaan.

Perez begrijpt PSV-trainer, maar weerlegt kritiek

Bosz verweet de PSV-spelers een ‘hautaine’ indruk tijdens de uitwedstrijd tegen NEC (3-1 nederlaag). Zondagavond zette Perez grote vraagtekens bij de uitlatingen van de trainer, die volgens hem een act opvoerde. Een dag later sprak de tacticus daar schande van, met name omdat de Deen nota bene live toekeek tijdens het desbetreffende interview.

In Voetbalpraat vertelt Perez: “Ik snap wel dat hij het irritant vindt dat heel veel mensen, niet alleen ik, hem van een act betichten. Ik vond dat hij er zo de nadruk op legde, terwijl het helemaal niet klopte. Zijn eigen speler Jerdy Schouten nam er op de persconferentie afstand van. Ik snap wel dat het vervelend is als mensen dat van je vinden. Ik snap ook heel goed dat hij zegt dat ik ernaast stond en het toen niet gezegd heb.”

Géén rol tijdens interview

Perez vervolgt: “Na de wedstrijd gaan we de catacomben in en staan we bij een scherm. Daar sta ik met een presentator, in dit geval Milan van Dongen. Dan komt er een speler of een trainer. Dan gaat de analist uit beeld en heb je geen rol. Ik stond erachter. Ik wilde me er wel in mengen, maar je hebt niet eens een microfoon. Dat is de context.”

“Als ik erbij had gestaan, had ik het wel met Bosz willen bespreken. Die mogelijkheid hebben we alleen voor de wedstrijd, niet erna. Ik snap dat Bosz het gevoel had dat ik het had moeten zeggen, maar hij zag ook dat ik geen deel was van de uitzending”, aldus de PSV-trainer.

Had Perez gelijk?

  • Ja
  • Nee
113+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie