”Patiënt’ krijgt Vandaag Inside-tik’

Foto: ”Patiënt’ krijgt Vandaag Inside-tik’

Wilfred Genee is niet van plan om Gordon nog eens uit nodigen voor het programma Vandaag Inside. De zanger had bij de 538 Middagshow aangegeven gehakt te willen maken van de heren Johan Derksen, René van der Gijp en Genee, maar laatstgenoemde peinst er niet over om Gordon uit te nodigen.

Vandaag Inside

Bij Vandaag Inside schepte Genee duidelijkheid over het het wel of niet uitnodigen van Gordon. “We moeten die man tegen zichzelf in bescherming nemen, dus we laten het even lekker lopen. Ik maak me wel een beetje zorgen over die man”, waarmee de presentator de deur dichttrekt voor de zanger.

Van der Gijp, die Gordon eerder een ‘patiënt’ noemde kan zich in dat besluit vinden. “Hij gaat nu roepen dat hij hier wil zitten en dan gaat hij erbij zeggen dat het een k*tprogramma is waar hij nooit naar kijkt. Dan denk ik: wat hij moet is gewoon lekker zijn verhaal doen bij Humberto en a capella een nummer zingen. Dan ga ik er de volgende dag wat van zeggen! Hahahaha! Veel leuker.”

Vandaag Inside predikt rust voor Gordon

Tegenover Shownieuws verschaft Genee nog maar eens tekst en uitleg. “Kijk, we hebben Gordon eigenlijk met opzet een beetje laten lopen vanavond, ook omdat we denken dat we Gordon een beetje tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. Ik denk dat Johan had geroepen: ‘Sodemieter op met die Gordon, daar ben ik helemaal klaar mee’.” Hoewel Derksen donderdagavond niet aanwezig was vanwege ziekte denkt Genee dat De Snor wel die woorden had gebruikt. “Ik weet zeker dat hij zoiets had geroepen. Ik moet ook wel zeggen dat de beste man een beetje rust moet pakken. Dat is het beste voor hem. En dat we het even moeten laten. Je kunt het wel weer helemaal gaan uitvechten met z’n allen, maar dat heeft allemaal geen zin.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moeten ze Gordon juist wel uitnodigen?

  • Ja, lekker doen
  • Nee, niet aan beginnen
403+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie