Streep door vaste tafelgast Vandaag Inside: ‘Te groot ego’

Foto: Streep door vaste tafelgast Vandaag Inside: ‘Te groot ego’

Özcan Akyol zorgde voor nogal wat ophef door te openbaren dat er een filmpje bestond waarop we Matthijs van Nieuwkerk grensoverschrijdend gedrag konden zien uitvoeren op de werkvloer. Nu die beelden uiteindelijk weinig voor blijken te stellen, vindt menigeen dat Akyol zijn goede vriend een mes in de rug heeft gestoken.

Özcan Akyol bedankt (tijdelijk) voor Vandaag Inside door ‘mediacircus’

Het alles maakte zoveel los dat Akyol besloot om, in ieder geval voor deze week, even over te slaan betreft Vandaag Inside. De BN’er was wel weer uitgenodigd door Wilfred Genee en co, maar bedankte tijdelijk voor aanschuiven.

De tafelgast van dinsdag, Albert Verlinde, vroeg aan de heren of ‘Eus donderdag nog aan gaat schuiven?’ Dat was immers de bedoeling. Genee knikt ‘nee’, Johan Derksen bevestigt: “Het ziet er niet naar uit.”

Genee: “Hij heeft aangegeven dat hij het nu even laat lopen. Omdat hij steeds moet herhalen wat hij gezegd heeft wel een beetje vermoeiend begint te vinden.” Derksen vindt dat Akyol simpelweg gewoon even toe moet geven dat hij fout zat, zodat hij daarna met een schone lei door kan. Maar dat lijkt hij niet van plan te zijn.

‘Te groot ego’ Özcan Akyol

“Het probleem is natuurlijk Albert: Eus is een hele goede gast voor ons en ook een goede gozer. Alleen is Eus zó ijdel en heeft hij zo’n groot ego. Hij heeft zichzelf vastgeluld met dat filmpje dat niet bestaat en dan moet je op een gegeven moment zeggen: sorry mensen, ik heb uit mijn nek zitten lullen. Het ligt iets anders. Dan ben je overal vanaf, maar dat kan hij niet opbrengen. Hij ontkent het hier, maar niet met duidelijke argumenten en dan blijft dit sudderen.” In dat geval ‘dreigt niemand Akyol straks nog serieus te nemen‘, vreest Derksen tot slot…

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ik hoef Akyol sowieso al niet meer te zien in VI

  • Eens
  • Oneens
243+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie