Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Oud-Ajacied verrassende opvolger van Dave Vos’

Foto: ‘Oud-Ajacied verrassende opvolger van Dave Vos’

Ajax haalt mogelijk Thomas Vermaelen terug naar het oude nest. Naar verluidt is de voormalig verdediger van de Amsterdammer in beeld om de opvolger van Dave Vos te worden bij de beloftenploeg.

Thomas Vermaelen is in beeld om de opvolger van Dave Vos bij Ajax te worden

Dat meldt clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. Ajax zou druk bezig zijn met de opvolging van Vos, die doorschuift naar de hoofdmacht. “Bij Ajax zijn ze heel erg bezig met een trainer voor Jong Ajax, dat is ook nog geen makkelijke opgave”, klonk het maandag. “Er viel opeens een hele andere naam, Thomas Vermaelen. Een oud-speler natuurlijk die nu ook trainer is geworden. Volgens mij is dat nog niet heel erg serieus. Ook de naam van Frank Peereboom valt, een jeugdtrainer die dan doorgeschoven moet worden.”

Verweij verwacht dat Ajax gaat proberen de nodige spelers te verkopen. “De club is heel veel eigen spelers in de markt aan het zetten. Door het EK en WK komt die transfermarkt heel langzaam op gang. Ze willen heel veel jeugdspelers een nieuw contract aanbieden en ze willen ook van een aantal spelers af. Ze zijn al makelaars aan het inschakelen, want ze willen snel van spelers af.”

Verleden in Amsterdam

Vermaelen kwam als speler van 2003 tot 2009 uit voor Ajax. In die periode werd hij nog een jaar verhuurd aan RKC Waalwijk, om vervolgens in Amsterdam door te breken. Na zijn actieve loopbaan ging Vermaelen aan de slag als trainer bij de Belgische voetbalbond. Daar is hij op dit moment trainer van België Onder 20.

Vermaelen een goede voor Jong Ajax?

  • Denk ik wel
  • Nah…
206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie