Oranje-tatoeage? Hier moet je zijn bij WK-winst!

Foto: Oranje-tatoeage? Hier moet je zijn bij WK-winst!

Zie jij jezelf al rondlopen met een grote tatoeage van Louis van Gaal op je rug, als het Nederlands elftal het wereldkampioenschap in Qatar wint? Hoogstwaarschijnlijk niet, maar we willen je ook weer niet veroordelen als het antwoord ‘ja’ is. Voetbaltatoeages zijn immers van alle tijden, en kampioenstatoeages al helemaal! Maar stel… Oranje wint de wereldtitel écht, waar moet je dan precies zijn? SoccerNews.nl deed onderzoek en heeft het antwoord.

Om de zoveel jaar worden we geconfronteerd met een voetbalfan die een kampioenstatoeage heeft laten zetten, soms nog vóórdat zijn (of haar) favoriete club de titel daadwerkelijk gewonnen heeft. En dat gaat nogal eens mis, zoals bij de olijke AZ-supporter Stephan Kroon, die in 2007 ‘zeker wist’ dat de Alkmaarders de schaal zouden pakken.

Spijt?

AZ moest op de allerlaatste dag alleen nog van Excelsior winnen, maar Boy Waterman kreeg een rode kaart en het was PSV dat ervandoor ging met het kampioenschap. Toen zat Kroon dus met die tattoo in zijn maag. “Spijt? Alleen dat we geen kampioen zijn, niet van die tattoo”, zei hij tegen AZFanpage. “Het leek mij wel leuk om dat historische moment vooraf al vast te leggen. Was ik gelijk klaar voor het feest. Als er eenmaal iets in mijn kop zit, krijgt niemand het eruit. Ik had natuurlijk twee dagen langer kunnen wachten, maar ik ben veel te ongeduldig.”

Toch zei hij van plan te zijn een nieuw bezoekje aan de tattooshop te brengen: “Tja, over die datum zal ik nu iets anders moeten laten zetten. Ik weet dat er een tribal van gemaakt kan worden. Had ik vooraf al met de tatoeëerder afgesproken. Ik ben niet echt gek natuurlijk. Gaan we binnenkort maar eens doen, als de korsten zijn verdwenen.”

Ik wil… een Oranje-tattoo!

Nu al een tatoeage nemen ter ere van de aanstaande wereldtitel van het Nederlands elftal raden we je niet aan, maar als Oranje daadwerkelijk het WK wint (en volgens onze bondscoach is daar best een kans op) is dat een dusdanig historische gebeurtenis dat het misschien toch begint te kriebelen (en anders die korstjes ná het zetten wel). Waar je dan moet zijn? Dat wordt duidelijk aan het onderstaande onderzoek, gedaan naar tattooshops in de grote voetbalsteden van ons land. Neem een kijkje en dan weet jij waar ze Van Gaal het mooist op je rug kunnen portretteren!

Wil jij wel een Van Gaal-tattoo?

  • Ik zeker
  • Nooit!
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

22:30
6+
Ooit verguisde international plots belangrijk? “Ik vind hem beter dan ooit”
22:05
64+
Heel Europa zegt hetzelfde over Nederlander in Europese finale
21:44
10+
Lookman brengt Atalanta al snel twee keer in extase
21:22
132+
Spaan wordt keihard aangepakt door oude uitspraken over Bosz
21:02
131+
Heitinga na een seizoen alweer weg bij West Ham United
20:38
7+
Excelsior zet in Den Haag eerste stap richting lijfsbehoud
20:06
14+
Opstellingen Europa League-finale: uitblinkers Koopmeiners en Frimpong tegenover elkaar
19:38
264+
‘Om deze reden ontbrak Kroes bij de onderhandelingen met Farioli’
19:14
49+
Excelsior al snel op rozen in play-offs tegen ADO
18:42
288+
Pavlidis: ‘In het voetbal weet je het nooit’
18:28
613+
‘Slot stuurt recordbedrag naar Eredivisie’
18:12
14771+
‘Virgil van Dijk-transfer na megashock’
18:00
9188+
‘Brian Brobbey maakt bliksemtransfer’
17:39
355+
‘Kevin De Bruyne maakt laatste megatransfer’
17:10
453+
‘PSV genaaid met Xavi Simons’
17:00
4+
No deal, NO BONDSCOACH! | Groeten out Afrika #5
16:44
463+
‘Ajax heeft Farioli binnen’
16:40
88+
Wanneer is Vandaag Inside terug op televisie?
16:30
56+
130 à 140 miljoen voor Victor Osimhen
16:18
277+
‘Toulouse-exit voor Thijs Dallinga’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie