‘Opmerkelijke gebeurtenis rond Real-ster Ronaldo’

Soccernews

Rond Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo heeft zich een rare situatie voorgedaan. De Portugese ster zou volgens media [i]24 Horas[/i] en [i]Correio da Manha[/i] het slachtoffer moeten worden van beheksing, althans dat zou het plan zijn geweest.

Of het daadwerkelijk zover is gekomen dat Ronaldo behekst is, is nog onduidelijk. Ook diegene die op het plan is gekomen om de dribbelaar te beheksen is onbekend. ‘Een rijke vrouw en verraden vrouw’, zou naar de Spaanse tovenaar Pepe zijn gegaan om ‘een einde te maken aan de carrière van Ronaldo.’ De tovenaar zou, als hij de taak zou hebben uitgevoerd, ongeveer vijftienduizend euro op de bankrekening kunnen bijschrijven.

De onbekende vrouw wenste dat Ronaldo gewond zou raken. De reden voor deze verwensing zou zijn geweest dat de Portugese international vele vrouwen zou hebben beroofd. “Zij heeft me benaderd om een einde te maken aan de loopbaan van Ronaldo”, aldus de woorden van de tovenaar. “Het is werk. Ik heb persoonlijk niets tegen hem, maar ik zal er volledig voor gaan.”

Familieleden van de 24-jarige superster springen in de bres voor hem. Ze zouden contact hebben gezocht met Fernando Nogueira, hij zou de duistere krachten van Pepe moeten stoppen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie