Officieel: Go Ahead Eagles heeft nieuwe spits beet

Foto: Officieel: Go Ahead Eagles heeft nieuwe spits beet

Go Ahead Eagles heeft zich dinsdag definitief versterkt met de diensten van Victor Edvardsen. De Zweedse aanvalsleider zette op De Adelaarshorst zijn paraaf onder een verbintenis van drie seizoenen en ligt dus vast tot medio 2026.

Deventenaren pikken Victor Edvardsen op in Zweden

In het verleden speelde Edvardsen al voor, IFK Göteborg, Utsiktens BK en enkele andere Zweedse clubs. “Mijn weg naar de hoogste Zweedse divisie was er een met ups-and-downs”, vertelt hij er zelf over. “In 2018 speelde ik nog op het vierde niveau van Zweden. Vervolgens heb ik stapje voor stapje de weg omhoog mogen bewandelen. Je kunt wel zeggen dat ik een laatbloeier ben.”

“Ik heb vorig jaar met Djurgården wedstrijden in de Conference League mogen spelen”, vervolgt Edvardsen, die ook al zijn debuut maakte in de nationale ploeg van Zweden. “We speelden twee wedstrijden en in een van die duels mocht ik mijn opwachting maken. Het was geweldig om het shirt van de Zweedse nationale ploeg te dragen.”

“Ik ben heel graag samen met mijn vriendin en onze hond. (…) Alle landen lijken qua cultuur wel op Zweden. Het is wel belangrijk dat ik snel de taal leer, zodat ik mijn teamgenoten begrijp. Ik ben heel blij om hier te zijn en wil graag zien wat we samen kunnen bereiken.”

‘Vrij allround’

Technisch manager Paul Bosvelt zegt tot slot nog over de kersverse concurrent voor Isac Lidberg: “Met Victor hebben we een spits aangetrokken die ons power kan geven met zijn dynamische en doelgerichte speelstijl. Zoals hij zelf aangeeft is hij een laatbloeier, maar daardoor ook vrij allround.”

Degradeert GAE komend seizoen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Goede versterking?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
141+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie