Noa Vahle doet boekje open over ‘gevoelige’ zedenzaak

Foto: Noa Vahle doet boekje open over ‘gevoelige’ zedenzaak

Noa Vahle heeft donderdagavond voor de eerste keer een reactie gegeven over het nieuws dat haar stiefvader Jeroen Rietbergen niet vervolgd wordt in de zedenzaak rondom The Voice of Holland. Rietbergen, betrokken als bandleider bij het programma, kreeg beschuldigingen aan zijn adres als, dwang aanranding of zelfs verkrachting.

Noa Vahle reageert op seponeren zedenzaak tegen stiefvader Rietbergen

Het Openbaar Ministerie had echter onvoldoende bewijs tegen Rietbergen, waardoor woensdag bekend werd dat de zaak werd geseponeerd. Rietbergen, partner van tv-icoon Linda de Mol, gaf in een eerder stadium zelf nog aan dat er wel sprake is geweest van seksueels grensoverschrijdend gedrag, waardoor de muzikant vertrok bij The Voice.

In de uitzending van De Oranjezomer vroeg presentatrice Hélène Hendriks Vahle of ze er durfde op te reageren op een voor haar ‘best lastige dag’. “Liever wil ik daar natuurlijk niets over zeggen, maar ik begrijp ook dat je het vraagt”, reageerde Vahle. “Inhoudelijk niet, want ik denk dat je dat eigenlijk nooit op de totaal juiste manier kunt verwoorden, dus dan kan je dat maar beter niet doen. En ik denk dat er gisteren ook voldoende over gezegd is.”

De sportverslaggever vertelde vervolgens hoe het nieuws bij haar zelf was binnengekomen. “Als je puur aan mij persoonlijk vraagt hoe het is, dan ben ik natuurlijk opgelucht. Ik denk, zeker omdat het zo lang heeft geduurd, dat het voor iedereen die erbij betrokken is heel veel impact heeft. Dus, in die zin ben ik blij dat we ons hopelijk nu weer op de toekomst kunnen focussen en een beetje uitgaan van het positieve. Dus ik denk dat ik het daarbij wil laten.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Terecht dat Rietbergen is vrijgesproken?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
274+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie