‘Nieuwe Vandaag Inside-aantijging’

Foto: ‘Nieuwe Vandaag Inside-aantijging’

De kritiek van de mannen van Vandaag Inside zit Gordon nog altijd dwars. De zanger spuwde eerst al zijn gal erover bij Tijd voor MAX en op Radio 1 bij De Perstribune deed Gordon dat nog eens dunnetjes over. Dat de kritiek hem nog niet altijd heeft losgelaten bleek wel toen hij aanschoof in de NPO-talkshow ‘Sophie & Jeroen’.

Gordon wordt geconfronteerd met Vandaag Inside-kritiek

Gordon haalt aan tafel bij de talkshow het fragment van Vandaag Inside aan, waar Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen kostelijk moeten lachen om het optreden van Gordon. Het drietal beweerde dat de zanger vals zong. “Het zit me in zoverre dwars… Dat soort dingen doen gewoon pijn”, vertelt Gordon daarover. Ik maak een hele mooie – in mijn ogen dan – nieuwe cd en dan word je daar landelijk om uitgelachen. Dan denk ik: jezus.”

Presentator Jeroen Pauw vraagt zich af waarom Gordon de mannen van Vandaag Inside zo serieus neemt. “Ik moet je zeggen: ik kijk heel graag naar de jongens van VI en ik moest er ook om lachen. Dan denk ik: je bent een man die makkelijk uitdeelt, dan moet je af en toe ook een beetje ontvangen, toch?” Gordon stelt echter dat hij prima tegen een stootje kan. “Want als je weet wat ik de afgelopen jaren voor bagger over me heen heb gekregen, dan moet je echt wel wat kunnen incasseren.”

Tafelgast Olcay Gulsen zegt dat anders te zien. “Je weet toch gewoon dat die mannen van VI daar gaan zitten. Ze maken iedereen en alles belachelijk. Waarom raakt het je? Je zegt dat het je pijn doet en dan denk ik: dan heb je toch geen olifantenhuid.” Gordon blijft echter bij zijn punt en blijft stellig dat de redactie van VI willens en wetens een fragment heeft uitgezonden waarop hij niet goed zou klinken. “Want ik heb repetitiebeelden die wél goed zijn.”

Mag jij graag naar Gordon luisteren?

  • Ja
  • Nee
3883+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie