‘Nieuwe Johan Derksen-rel’

Foto: ‘Nieuwe Johan Derksen-rel’

Johan Derksen is over alles erg uitgesproken, al helemaal over het onderwerp ‘grensoverschrijdend gedrag’. Zo vindt de analist dat de klagers van Omroep WNL ‘zich erg aanstellen’ inzake zenderdirecteur Bert Huisjes.

Gaat Derksen te ver in discussie over Bert Huisjes? ‘Dit kun je niet maken!’

Onder meer Eva Jinek, Roos Moggré, Leonie ter Braak en Merel Westrik hebben serieuze klachten over de managementstijl van Huisjes geuit. “Die types die nu elf jaar na dato daar nog over lopen te zeiken, die hadden toen wat moeten zeggen. En wie zijn het? Dat tutje uit Tukkerland die nou ergens ballonnen staat op te blazen. Dus die heeft het niet gered”, doelde Derksen op Ter Braak.

Onder meer Merel Ek, Olcay Gülsen en zelfs Wilfred Genee stelden al dat Derksen te ver gaat in zijn uitspraken. Ook televisierecensent Angela de Jong haalt in het Algemeen Dagblad uit: “Misschien vind ik dat wel het triestst aan de voortdurende discussie over grensoverschrijdend gedrag en al die oude bokken die hardnekkig weigeren om hun hoofd uit hun harige reet te trekken.”

Angela de Jong: ‘Derksen moet zijn hoofd uit zijn harige reet trekken’

“Bert Huisjes, Fons van Westerloo, Loek Hermans, maar ook Johan Derksen die woensdagavond in Vandaag Inside natuurlijk weer losging op die ‘tutjes’- ze zijn allemaal vader. Ik vraag me altijd af of ze nou anders zouden reageren als hun eigen kinderen op hun werk het mikpunt zijn van een seksistische bullebak die in de jaren 50 is blijven steken. Of bezitten ze gewoon geen greintje empathie?”

Derksen gaat nu echt te ver

  • Eens
  • Oneens
11508+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie