‘Nieuwe Ajax-trainer al bekend’

Foto: ‘Nieuwe Ajax-trainer al bekend’

Momenteel heeft John van ‘t Schip nog de leiding bij Ajax, maar dat gaat binnen een aantal maanden veranderen. De Amsterdammers zoeken een nieuwe trainer en bij Vandaag Inside denken ze zelfs dat ze die mogelijk al gevonden hebben. Pascal Jansen was dan ook in een skybox aanwezig bij de wedstrijd tegen FC Utrecht (2-0)…

‘Pascal Jansen naar Ajax’

Valentijn Driessen zegt bij VI: “Ik denk dat Jansen goede kans maakt, omdat er nu allemaal AZ zit binnen Ajax. Kroes, Beuker en Louis van Gaal die er wat over te zeggen heeft. Het is allemaal AZ, en die hebben allemaal met Pascal Jansen gewerkt. Ze zijn allemaal zo idolaat van wat er allemaal bij dat AZ dan gebeurt.” Johan Derksen is meteen positief: “Die man maakt op mij ook een goede indruk, hoor.”

De bovengenoemde De Telegraaf-journalist ziet echter óók nog andere kandidaten: “Dus ja, die kans is best aanwezig. Frank de Boer die werd genoemd, en misschien wel Ten Hag. Want die gaat natuurlijk aan het einde van het seizoen wieberen daar (bij Manchester United, red.), en anders wordt hij wel weggestuurd. Dus misschien dat hij nog een kandidaat is.”

Wie het ook wordt, Jansen, De Boer of Ten Hag, Derksen ziet het niet snel goed komen in de Johan Cruijff ArenA… “Er moet een paar jaar uitgetrokken worden om Ajax weer naar de Europese top terug te brengen.”

Of toch Ron Jans?

René van der Gijp kwam eerder in Vandaag Inside op de proppen met de naam van Ron Jans, maar daar reageerde clubwatcher Mike Verweij onlangs op: “Jans vond het natuurlijk prachtig dat Van der Gijp zijn naam noemde. Hij is niet in beeld en komt niet in beeld bij Ajax. Met alle respect voor zijn carrière, want hij doet het bij FC Utrecht heel goed en heeft het bij FC Twente ook heel goed gedaan. Maar hij is verder in niks een Ajax-trainer.”

Wie van de drie?

  • Jansen
  • Ten Hag
  • De Boer
6250+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie