Mart Smeets weer onder vuur: “Voelde me nooit prettig bij hem”

Foto: Mart Smeets weer onder vuur: “Voelde me nooit prettig bij hem”

Opnieuw is er een forse aantijging tegen Mart Smeets. De oud-presentator van Studio Sport krijgt ook van voormalig wielrenster Leontien van Moorsel de baard eraf en noemt Smeets ‘de overtreffende trap van arrogantie’.

Leontien van Moorsel wilde nooit geïnterviewd worden door Mart Smeets

Na zijn interview met Coen Verbraak duiken er van allerlei kanten verhalen op over Smeets, die vaak zijn boekje te buiten geweest zou zijn. Aïcha Marghadi deed al schokkende onthullingen en ook Catherine Keyl beschuldigde Smeets van grensoverschrijdend gedrag. Ook Henk Westbroek vertelde dat Smeets hem zou hebben uitgescholden voor ‘vuile, verrotte hond’.

Nu heeft zich met Van Moorsel een volgend persoon gemeld die zich niet prettig voelde in de nabijheid van Smeets. “Ik vond het nooit fijn als ik zeg maar na het behalen van een wereldtitel of een olympische titel geïnterviewd werd door Mart”, onthult Van Moorsel bij Shownieuws. De oud-wielrenster erkent dat ze liever de confrontatie met Smeets vermeed. “Ik voelde me nooit op mijn gemak. Ik heb zelfs gehad, bij de sportverkiezing, dat ik bijna zeker wist dat ik Sportvrouw van het Jaar zou worden. Dan deed hij een duopresentatie samen met Jack van Gelder. En dan had ik zoiets van: o, ik hoop als ik het word, dat ik niet geïnterviewd word door hem, want dan word ik het liever niet. Ik voelde me gewoon niet prettig.”

Figurant bij Smeets

Van Moorsel stelt dat je bij Smeets gewoon altijd een figurant was. “Hij vond het altijd belangrijk – ook al had je nog zoveel gepresteerd – dat hij de belangrijkste was. Ik voelde me gewoon niet op mijn gemak naast hem. Dat gevoel heb ik nooit bij Dione gehad en Jack van Gelder, maar bij Mart voelde ik me gewoon niet prettig.” Volgens Van Moorsel was Smeets de overtreffende trap van arrogantie. “Ja, dat straalde hij een beetje uit. Dat is een gevoel dat ik had dat hij mij gaf. Zo voelde ik dat.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Smeets een arrogante man?

  • Ja, absoluut
  • Nee, dat vind ik niet
2455+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie