Ngonge aast al weer op stap hogerop: ‘Wilde hier eigenlijk niet heen’

Foto: Ngonge aast al weer op stap hogerop: ‘Wilde hier eigenlijk niet heen’

Afgelopen winter maakte hij nog de overstap van FC Groningen naar Hellas Verona, maar als het aan Cyril Ngonge zelf ligt verkast hij na dit seizoen alweer. De Belgische aanvaller wil de volgende stap gaan maken, na een goede periode in Verona.

Cyril Ngonge aast op tweede transfer in half jaar tijd

Nu Hellas onder de degradatiestreep staat in de Serie A denkt Ngonge alvast aan zijn toekomst. “Ik zou graag een volgende stap in Italië zetten”, zegt de technicus in gesprek met La Dernière Heure. Dit seizoen scoorde hij tot dusver twee doelpunten waarmee hij Hellas in totaal vier punten bezorgde.

Ngonge tekende slechts voor een half jaar, dus kan na dit seizoen gaan en staan waar hij wil. “Als we in de Serie A blijven, zou ik hier wel willen blijven. Maar anders wil ik het seizoen sterk afmaken en dan de stap zetten naar een betere club in Italië.”

‘Italië was mijn laatste keuze, het Italiaanse voetbal interesseerde me nooit’

Hij erkent dat hij niet gelijk stond te springen om Hellas. “Ik wilde hier eigenlijk niet heen. Ik had andere opties in Duitsland en Engeland. Italië was mijn laatste keuze, want het Italiaanse voetbal interesseerde me nooit. Maar mijn vader heeft me ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing zou zijn en daar heb ik geen spijt van. Ik hoop hierna misschien naar Engeland te gaan, maar nu nog niet.”

Onhandige uitspraken van Ngonge

  • Eens
  • Oneens
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie