Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Nederlandse topclubs azen op ’20 miljoen-transfer’

Foto: Nederlandse topclubs azen op ’20 miljoen-transfer’

Sepp van den Berg wil komende zomer een transfer maken. De 22-jarige verdediger, die afgelopen seizoen indruk maakte in de Bundesliga bij FSV Mainz, lijkt er niets voor te voelen om komende zomer terug te keren bij Liverpool. De Nederlandse topclubs hebben de verdediger op de radar staan meldt De Telegraaf. Al lijkt het voor die clubs wel een lastig verhaal te worden, gezien er naar verluidt een prijskaartje van rond de twintig miljoen euro om zijn nek hangt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Van den Berg aast op vertrek bij Liverpool

De ochtendkrant stelt dat de kans klein is dat Van den Berg zich in de voorbereiding gaat melden bij Slot. De verdediger geniet veel belangstelling en neemt in gesprek met De Telegraaf ook een duidelijk standpunt in wat betreft een terugkeer naar Liverpool. “Jullie straalden al die tijd geen vertrouwen in me uit, maar jullie willen wel mijn toekomst belemmeren. Ik wil wekelijks blijven spelen en mijzelf verder ontwikkelen.”

De 22-jarige verdediger lijkt zelf te zinspelen op een verhuizing naar een andere grote club in Duitsland. “In Duitsland geniet ik van Dortmund-uit met 70.000 man, Bayern München-uit tegen Harry Kane, Stuttgart, Leipzig, Leverkusen, tegen dat soort clubs word ik elke week uitgedaagd.”

Tegen Dortmund speelde Van den Berg een van zijn mooiste wedstrijden. “Na 23 minuten stonden we 3-0 voor. Dat werd ook de einduitslag. We hebben het wel over de Champions League-finalist. Vijf dagen daarvoor hadden ze PSG in Parijs verslagen…”

Verwacht jij dat een Nederlandse topclub Van den Berg kan halen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat gaat niet lukken
571+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie