Mogelijk Manchester United-Liverpool in kwartfinales FA Cup

Foto: Mogelijk Manchester United-Liverpool in kwartfinales FA Cup

Er zijn vanavond nog drie FA Cup-duels te spelen, maar er is al geloot voor de kwartfinales van dit prestigieuze bekertoernooi. Bij de laatste acht kwamen een aantal interessante affiches uit de koker rollen.

Mogelijke Engelse klassieker tussen Manchester United en Liverpool op Old Trafford

Zo kan het tot de Engelse klassieker tussen Manchester United en Liverpool komen, waarbij de ploeg van Erik ten Hag het thuisvoordeel geniet. Dan moet het woensdagavond nog wel zien af te rekenen met Nottingham Forest. Op City Ground kan dat voor The Mancunians nog wel eens een pittige klus worden. Liverpool begint een kwartier later aan de thuiswedstrijd Southampton. De ploeg van Jürgen Klopp en zwaar gehavend en treedt aan met heel wat jeugdspelers.

City thuis tegen Newcastle

Bekerhouder Manchester City neemt het in de kwartfinale op tegen Newcastle United, een topduel in het Etihad Stadium waarin Oranje-verdediger Nathan Aké en Sven Botman elkaar treffen. De drie Nederlanders van Brighton & Hove Albion, Bart Verbruggen, Jan Paul van Hecke en Joël Veltman moeten zich eerst nog ontdoen van Wolverhampton Wanderers. Mocht dat lukken wacht een goede loting met een thuiswedstrijd tegen Coventry City.

Leicester City, dat dinsdagavond won bij Bournemouth, krijgt een uitduel in de kwartfinales. The Foxes moeten naar Chelsea of Leeds United, die op dit moment tegen elkaar spelen.

Mooie loting?

  • Ja, topwedstrijden!
  • Mwah…
57+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie