Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Merel Ek-waarschuwing voor Hélène Hendriks’

Foto: ‘Merel Ek-waarschuwing voor Hélène Hendriks’

Hélène Hendriks blijft ook met De Oranjezomer volop scoren. Het programma vervangt met succes de heren van Vandaag Inside, maar kijkcijferexpert Tina Nijkamp waarschuwt de presentatrice wel voor een valkuil. Volgens Nijkamp moet Hendriks ervoor waken dat er geen ‘kliekje’ ontstaat aan tafel.

Scorende Hendriks krijgt waarschuwing

Op haar Instagram kanaal spreekt Nijkamp opnieuw van mooie cijfers voor Hendriks, die donderdagavond maar liefst 994 duizend kijkers wist te trekken. De kijkcijferexpert vertelt onder de indruk te zijn. “Het programma blijft als een speer gaan, en kijk zelf ook heel graag, maar zie één klein gevaar.”

Volgens Nijkamp moet Hendriks wel goed kijken naar de balans aan tafel. “Dat het vaste groepje te veel als een kliekje gaat voelen met allemaal onderlinge, voor de kijker niet altijd te begrijpen, opmerkingen. Voorbeeld: wat mij betreft had die minutenlange nabeschouwing (de aftertalk) van Het Jachtseizoen niet gehoeven.”

In dat programma schitterden Oranjezomergasten Merel Ek en Noa Vahle en zij blikten in de uitzending terug op de aflevering waarin zijzelf zaten. De meeste mensen kijken volgens Nijkamp helemaal niet naar die BN’ers-show. “Een matig bekeken programma ook nog, dus veel kijkers hadden het niet gezien en het voelde voor mij iets cringe, iets te incrowd en was veel te lang.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Hendriks meer wisselen met nieuwe gasten?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, hoeft van mij niet
2487+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie