‘Memphis Depay adviseert Oranje-international’

Foto: ‘Memphis Depay adviseert Oranje-international’

Memphis Depay heeft Arnaut Danjuma laten weten dat hij er verstandig aan zou doen om een overstap te maken naar Olympique Lyon. Dat stelt Football Espana op basis van meerdere bronnen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Interesse Olympique Lyon in Danjuma

Danjuma heeft een turbulente tijd achter de rug. De aanvaller beleefde een goede periode bij Villarreal en verdiende zo een transfer naar Tottenham Hotspur, waar hij dan weer bepaald niet uit de verf kwam. Sinds de zomer van 2023 maakt hij onderdeel uit van de selectie van Everton, waarvoor hij een jaarlang op huurbasis uitkomt.

Ook in Liverpool kan hij echter amper rekenen op speeltijd. Achter de schermen probeert Olympique Lyon zijn huidige werkgever daarom te overtuigen om Danjuma naar Frankrijk te laten vertrekken. De transfer is voorlopig echter nog ver weg, aangezien Everton weigert om aan de overstap mee te werken.

Stellig advies van Memphis Depay

Memphis zou het onverstandig vinden als Danjuma in Engeland blijft spelen en heeft zijn landgenoot dan ook laten weten dat hij alles in het werk moet stellen om naar Olympique Lyon te gaan. De Fransen bungelen onderaan in de competitie, waardoor Danjuma alle mogelijkheden heeft om veel speelminuten op te doen.

Met het Europees kampioenschap van Duitsland in het vooruitzicht, is het voor Danjuma cruciaal om vaker in het basisteam te staan. Memphis denkt dat hij bij Olympique Lyon goed uit de verf zal komen. De speler van Atlético Madrid kan dat als geen ander weten: tussen 2017 en 2021 stond hij zelf jarenlang bij de Franse club onder contract.

Wat kan Danjuma het beste doen?

  • Naar Olympique Lyon vertrekken
  • Bij Everton blijven
306+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie