‘Masterplan’ Slot met Feyenoord-opstelling tegen AS Roma

Foto: ‘Masterplan’ Slot met Feyenoord-opstelling tegen AS Roma

Arne Slot komt donderdagavond met een verrassing uit de hoge hoed. De hoofdtrainer heeft er namelijk voor gekozen om Bart Nieuwkoop, doorgaans rechtsback, als rechtsbuiten op te stellen.

Grote verrassing in Feyenoord-opstelling

De oefenmeester toont daarmee aan geleerd te hebben van vorige week, toen het heenduel met AS Roma op het programma stond. Vleugelverdediger Leonardo Spinazzola kwam veelvuldig op en zorgde met een assist op Romelu Lukaku indirect dat de Italianen nog in leven bleven. Nieuwkoop moet hem in Rome zien af te stoppen.

Verder mag Slot zich gelukkig prijzen met het feit dat diverse spelers weer fit genoeg zijn om aan de aftrap te verschijnen. Zo staan Santiago Giménez, Lutsharel Geertruida en Quinten Timber tussen de eerste elf spelers, wat slecht nieuws betekent voor Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh en Ayase Ueda. Ook Luka Ivanusec begint op de reservebank.

Ondertussen kan Feyenoord nog altijd geen beroep doen op Gernot Trauner en Justin Bijlow. Het betekent dat Timon Wellenreuther de positie onder de lat weer op zich zal nemen. Thomas Beelen is, evenals vorige week, de vervanger van Trauner. In De Kuip kreeg hij het nog voor elkaar om het Lukaku zeer lastig te maken.

Feyenoord gewaarschuwd tegen AS Roma

De Rotterdammers deden het een week geleden naar omstandigheden goed. Aan het einde van de eerst helft kwamen ze via Igor Paixão op een voorsprong te staan. Na rust kreeg Feyenoord het echter niet voor elkaar om het doel schoon te houden. Lukaku zette na ruim een uur spelen de gelijkmaker en daarmee de einduitslag op het scorebord.

Schakelt Feyenoord donderdagavond AS Roma uit?

  • Ja, ik denk het wel
  • Nee, ik verwacht het niet
102+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie