‘Manchester United grijpt keihard in’

Foto: ‘Manchester United grijpt keihard in’

Manchester United is volgens ESPN aankomende zomer van plan om een aantal topversterkingen in huis te halen. Om dat te bewerkstelligen, moeten de Engelsen echter eerst spelers verkopen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Diverse spelers moeten Manchester United verlaten

Hoewel de grootmacht met de salarishuishouding tot de top van de Premier League behoort, staat het slechts zesde op de ranglijst. Daar wil de nieuwe mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe verandering in brengen. Hij moet het echter eerst voor elkaar zien te krijgen om afscheid te nemen van enkele spelers en dat wordt naar verwachting niet eenvoudig.

Diverse selectieleden zouden op de nominatie staan om bij Manchester Unitd te vertrekken. Zo hebben Christian Eriksen, Raphaël Varane, Casemiro, Harry Muigre, Scott McTominay, Aaron Wan-Bissaka en Victor Lindelöf naar verluidt te horen gekregen dat ze over een half jaar naar een nieuwe werkgever mogen zoeken.

Ook huurling Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri en Brandon Williams kregen intussen slecht nieuws. Manchester United wil over een half jaar namelijk definitief afscheid nemen van de spelers. De verkoop van Van de Beek bleek afgelopen zomer echter al lastig te zijn en ook komende zomer lijkt dit het geval te zijn.

Ratcliffe gaat voor enkele topaankopen

Aan de andere kant wil Ratcliffe voor een aantal topaankopen zorgen. De mede-eigenaar zou in ieder geval in de spitspositie en voor de achterste linie versterkingen willen binnenhalen. Daarnaast wil Manchester United aankijken welke mogelijkheden zich op de transfermarkt gaan voordoen en vervolgens snel toehappen.

Blijft Ten Hag volgend seizoen bij Manchester United?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
4714+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie