‘Manchester United bereidt zich voor op waanzinnige leegloop’

Foto: ‘Manchester United bereidt zich voor op waanzinnige leegloop’

Manchester United is voornemens om komende zomer een reeks spelers te laten vertrekken. Volgens Manchester Evening News gaat het om maar liefst 21 voetballers die een nieuwe club moeten zoeken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ratcliffe kiest bij Manchester United voor ander beleid

Jim Ratcliffe is sinds korte tijd de nieuwe mede-eigenaar van de Engelse grootmacht en dat betekent dat er een nieuwe wind is gaan waaien. Niet langer heeft Erik ten Hag de vrijheid om spelers aan te trekken en daarmee zijn eigen selectie op de been te brengen, maar komende zomer gaat Ratcliffe zich er intensief mee bemoeien.

Dat er veel spelers moeten vertrekken, heeft niet alleen met de mening van Ratcliffe te maken. Ook de financiële aspecten spelen een belangrijke rol: Manchester United moet eerst spelers verkopen voordat het de selectie kan versterken. De club wil daarom over een paar maanden eerst van een aantal topsalarissen af.

Meer dan 20 selectiespelers mogen vertrekken

Het medium meldt dat het niet ondenkbaar is dat Raphael Varane, Marcus Rashford, Casemiro en Harry Maguire komend seizoen niet meer voor Manchester United spelen. Vooral het vertrek van Rashford, vorig seizoen nog een cruciale speler in het team van Ten Hag, is opvallend te noemen, maar naar verluidt wil de grootmacht beginnen aan een nieuw hoofdstuk.

Daarnaast zouden Christian Eriksen, Antony, Tom Heaton, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Jonny Evans, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Anthony Martial en Jadon Sancho hoogstwaarschijnlijk bezig zijn aan hun laatste maanden bij de club. Ook verschillende verhuurde spelers zouden niet meer hoeven terugkomen. Het zou de selectie een flinke metamorfose geven.

Pakt Manchester United volgend seizoen de landstitel?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
712+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie