LA Galaxy-directeur Lalas: “Beckham is nu al een succes”

Soccernews

Alexi Lalas, directeur van het Amerikaanse Los Angeles Galaxy, snapt niet dat er zoveel rumoer is ontstaan omtrent het salaris van David Beckham. Hun nieuwe aankoop, die de club in de komende jaren in totaal zo’n 250 miljoen dollar kost, is volgens Lalas zijn geld dubbel en dwars waard.

Zelfs nu [i]Becks[/i] nog niet eens voor Galaxy uitkomt, verdient de superster zijn transfersom al terug. “Sinds het aantrekken van Beckham is de verkoop van onze seizoenskaarten explosief gestegen. Bovendien verdient Galaxy nu ook veel geld aan de verkoop van shirts en andere merchandising.”

In de Spaanse krant [i]El Pais[/i] vervolgt Lalas: “Wie een topspeler wil halen, moet diep in de buidel tasten. Zo werkt het nu eenmaal. Beckham is inderdaad duur, maar ik ben er van overtuigd dat hij elke euro waard is. Beide partijen zullen voordeel hebben aan deze megadeal.”

“Beckham gaat de Amerikaanse profcompetitie MLS zowel financieel als sportief naar een hoger niveau tillen. Ook daarom is hij deze investering waard. Hij kan de Amerikaanse spelers op voetbalgebied veel leren. Hij speelde immers voor Real Madrid en Manchester United en was aanvoerder van het Engelse elftal.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie