Knetemann tikt Derksen op de vingers: “Dat verhaal is nep”

Foto: Knetemann tikt Derksen op de vingers: “Dat verhaal is nep”

Roxane Knetemann zou Johan Derksen, in tegenstelling tot Merel Ek en Albert Verlinde destijds deden, zeker tegengesproken hebben als zij aanwezig was geweest in de uitzending met de uitspraken van de analist over Habtamu de Hoop, het Friese kamerlid dat volgens Derksen ‘geen Fries is’. Dat vertelt Knetemann in het Algemeen Dagblad.

Roxane Knetemann zou Johan Derksen tegengesproken hebben: ‘Kom op’

Ek en Verlinde kregen veel kritiek omdat zij Derksen niet tegensproken op het moment zelf. “Had ik erbij gezeten, dan had ik gezegd dat ik het daar niet mee eens was. Ja, kom óp, die man spreekt Frieser dan mijn Friese schoonfamilie”, zegt Knetemann, voormalig wielrenster, in de krant.

Hoe keek zij naar de uitzending? “Ik vind zoiets niet pijnlijk. Ik voel me ook niet verantwoordelijk hè, voor wat daar wordt gezegd. Ik dráág dat programma niet.” Knetemann was bij de uitzending met de kaars-rel overigens wél aanwezig. “Vooropgesteld: als dit echt met iemand is gebeurd, dan keur ik dat af. Maar: als ik daar niet ga zitten, kruipen we in de slachtofferrol. Ik vond wel dat Johan moest inzien, en dat zei ik ook, dat er plaats moet zijn voor de mensen die zich aangesproken voelen.”

Roxane Knetemann over de uitzending met de ‘kaars-rel’

Dat valt niet te ontkennen, vindt Knetemann. “Hij had alleen maar hoeven zeggen: ‘Dat snap ik.’ Of hij sorry had moeten zeggen? Tegen wie? Die vrouw? Dat verhaal is nep! Ik denk dat het krachtiger is als hij begrijpt dat vrouwen zich er beledigd of aangesproken door voelen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij fan van Knetemann als bargast in VI?

  • Ja
  • Nee
1314+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie